Köszöntő
Frissítve: 2017-02-20 22:59
Nyitva 9-21 óráig, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, 17 órától a 3/A és a tányéros lift is. A snowtubing (hófánk) már nem üzemel, szánkózáshoz is kevés a természetes hó.
Ma még téli idő, jó pályákkal, és hétközi árakkal!
Legutolsó hírlevél: 2017-02-20 22:57

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma még téli idő, jó pályákkal!

Éjszaka fagy volt nálunk, és a ködös időben jól tartják magukat vastagon behavazott, ratrakolt pályáink, így még este is érdemes kilátogatni hozzánk.

Ma 9-21 óráig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, és akár 6 db felvonóval, 17 órától a 3/A is a tányéros lifttel. Működik minden szolgáltatásunk, a sí és snowboard iskola (bejelentkezés 06303905972), kifogyhatatlan Nordica kölcsönzőnk, megújult büfénk a melegedővel. A snowtubing (hófánk) pályánk sajnos már zárva van, és kevés a természetes hó a szánkópályán is. A szerpentin út, mindkét irányból, téli gumival, jól járható!

Emberek, még nem ette meg a kutya a telet, legalább is a visegrádi gleccseren. Holnaptól sajnos kellemetlen idő lesz, így érdemes a mai napot kihasználni, most lesznek a jobb feltételek. Folyamatosan nyitva leszünk, de holnaptól figyeljétek friss híreinket, mert mindent mi sem látunk előre. A jövőnk szempontjából fontos, hogy minél többen töltsétek ki a kérdőívet, amit itt alul a következő blokkban megtaláltok. Köszönjük ha időt szántok rá!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

 

Kérdőív

Kedves Vendégeink!

Sípályánk szolgáltatási színvonalának felméréséhez, emeléséhez elengedhetetlen szükségünk van az Önök véleményére. A korábbi felmérésben való részvételüket köszönjük, sok hasznos és megvalósítható ötletet kaptunk! Kérjük idén is segítsék munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével, hogy a következő szezonban még jobb körülmények között tudjanak nálunk síelni és boardozni!

Kérjük töltsék ki ezt az űrlapot: >> link a kérdőívre <<

Gutbrod András 2017. február 16.

 

Részletes hírek

Az üzemeltető részletesebb hírei a "Hóinfó"-ban, a Hírlevélben és a Facebook-on olvashatók!

 

Hírlevél

Hírlevél statisztika

Kedves sí és snowboardos barátaink!

2008. június 20-án indult méltán népszerű hírlevelünk. Idén már meghaladtuk az 1000 főt, ennek nagyon örülünk. Rezső az elmúlt szezonban igyekezett naponta hírlevelet küldeni, amiről számos pozitív visszajelzést kaptunk (lsd. kérdőív).

Ugyanebből a kérdőívből az is kiderül, hogy a kitöltőknek csak mintegy 30%-a iratkozott fel a hírlevélre. Bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, a címeket más célra nem használtuk/használjuk fel! A feliratkozásra a jobb oldali sávban van lehetőség.

Gutbrod András


Szerkesztés alatti részek

Változatok a felső menüsorra:

A betöltés után mindig véletlenszerű háttérkép lesz a felső menüsorban. Ha frissíti az oldalt, vagy a zászlók alatti Kép=xx szövegre klikkel, akkor 15 db különböző kép közül választhat véletlenszerűen!

A honlapról továbbra is várom az észrevételeket a sípálya emil címén.

Gutbrod András

 
Főoldal  |   Partnerek  |   Látogatottság  |   Nagyvillám Sípálya Kft.  |   © GATO Bt. 2010.  |    Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!